Verlies gewicht met een virtuele maagband

Verschillende diëten, koolhydraatarm eten, meer sporten, vanalles al geprobeerd om af te vallen? Maar lukt het niet? Verlies blijvend gewicht!

Het plaatsen van een virtuele maagband gebeurt tijdens een hypnosesessies, geleid door een hypnotherapeut. Onder hypnose programmeert de hypnotherapeut je onderbewustzijn zodanig dat je al bij een kleine hoeveelheid eten een voldaan gevoel krijgt. Je zult dan automatisch minder gaan eten en afvallen. Dit is precies hetzelfde effect als met een echte maagband bereikt wordt, zonder lichamelijke ingreep.

Maak nu een afspraak
Sessie 1 - Kennismaking hypnose en installeren van je doel
In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier. Zo wordt je doel duidelijk bepaald en kunnen we persoonlijk met jou aan de slag gaan. Je maakt afspraken waarin je je toewijding laat blijken.Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Aansluitend op het intakegesprek maak je kennis met hypnose. Het doel dat je voor ogen hebt wordt tijdens de hypnosesessie in je onderbewuste geïnstalleerd, als voorbereiding op de volgende sessie.

Na de eerste sessie krijg je van je therapeut een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.
Sessie 2 - Blokkades, overtuigingen en motivatie
In de tweede sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhielden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken.Ten slotte bereiden we je voor op de volgende sessie, waarin we de virtuele maagband plaatsen.
Sessie 3 - Plaatsen van de maagband
Ongeveer een week later volgt de derde sessie. Tijdens deze sessie plaatsen we onder hypnose de maagband. Na het installeren van de hypnotische maagband sturen we jou een mp3-opname. We vragen om deze audio-opname minimaal 30 dagen dagelijks te beluisteren als extra ondersteuning. 
Sessie 4 - Levensstijl
De vierde sessie volgt ongeveer een week later. We bepalen je gewicht om het resultaat te evalueren. Daarna volgt een hypnosesessie als aanvulling en ondersteuning. Indien nodig finetunen we de plaatsing van de maagband. Tijdens deze vierde sessie schenken we ook aandacht aan je levensstijl, vooral op het vlak van voeding en beweging. We prenten je onderbewustzijn de nodige suggesties en ideeën in, waardoor je levensstijl gaandeweg verandert op een manier waar je je goed bij voelt. Deze nieuwe levensstijl bevordert eveneens het afslankproces.
Sessie 5 - Een sessie op maat voor een optimaal resultaat
Tien tot veertien dagen na de vierde sessie volgt sessie vijf. Dit is een persoonlijke en op maat gemaakte hypnosesessie als extra ondersteuning, zodat je een optimaal resultaat verkrijgt met de virtuele maagband. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan verleidingen van buitenaf: hoe reageer je daar het best op en hoe maak je eenvoudig de juiste keuzes die passen bij je nieuwe levensstijl?
Hoe werkt het?

De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, zul je vanzelf kleinere porties beginnen te eten en sneller verzadigd raken. Het effect van een virtuele maagband is dus hetzelfde als bij een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen van een werkelijke maagbandoperatie. Er is geen sprake van fysieke klachten of herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnotische maagband 5 hypnosesessies.

Na afloop van de therapie is je onderbewustzijn ‘geherprogrammeerd’ en gaat je onderbewuste ervan uit dat er een werkelijke maagband is geplaatst. Al wat je lekker vindt mag je blijven eten, maar je zult sneller een voldaan gevoel krijgen en dus minder eten. De snelheid waarmee je afvalt na de hypnotherapie voor een virtuele maagband is natuurlijk bij iedereen verschillend. De virtuele maagband ervaringen van voorgaande cliënten geven aan dat bijkomend sporten het verliezen van overtollige kilo’s bespoedigd.
Doe de hypnose Afslank-Test>>>

Juni Stimulans
Tijdelijke actie

Juni Stimulans

Boek jij  in maart de eerste afspraak voor een van onze afslankprogramma’s? Dan ontvang je een online zelfhulpprogramma naar keuze met een maximale waarde van €159,-!

Kies uit:
Online training zelfhypnose
Stress de baas in 21 dagen
Boost je zelfvertrouwen

Start vandaag

Afvallen met een virtuele maagband via hypnose!

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • 5-Daagse online voorbereidingsprogramma 
  • 5 sessies sessies virtuele maagband
  • Sessie duurt 60- 90 minuten
  • Vanaf  999,- 799,- voor het totale pakket

Past dit pakket bij jou?

      Virtuele Maagband
Met dit pakket pak je de kern aan van je relatie met gewicht, voeding en gezondheid, en onderneem je krachtige stappen naar een blijvende verandering.

  • 5-Daagse Voorbereidingsprogramma: Begin je reis met een grondige mindset-transformatie, klaar om je eetgewoonten te herzien.
  • 5 Live Hypnose Sessies met je Persoonlijke Coach: Krijg persoonlijke begeleiding van een expert om je doelen te realiseren.
  • Inclusief de Virtuele Maagband: Transformeer je eetgewoonten met een hypnosesessie die het gevoel simuleert van een echte maagband, voor effectief en natuurlijk gewichtsverlies.
  • 2 Versterkende Hypnose Audio’s: Verstevig je nieuwe gezonde gewoonten met deze audio's, ontworpen om je mindset en motivatie te ondersteunen, zodat je onbewust gaat leven en handelen naar je doel.
  • Persoonlijke Begeleiding: Waarbij je altijd terecht kunt bij je coach voor vragen, het delen van ervaringen, en het bespreken van je voortgang.
Voor slechts €799,- (Normaal €999,-), is dit de ideale start voor een diepgaande en duurzame transformatie.


Een hypnotische maagband aanbrengen

Een hypnotische maagband aanbrengen

Het concept van een virtuele maagband werd in het begin van de jaren 2000 ontwikkeld in Spanje. Het was de Engelse hypnotherapeut Sheila Granger die het aanbrengen van een virtuele maagband veel bekendheid gaf bij het grote publiek. Je onderbewuste is onder hypnose erg ontvankelijk voor suggesties en maakt geen onderscheid tussen realiteit en fictie. De hypnotherapeut gebruikt deze eigenschap en beïnvloedt je geest zodanig dat je onderbewustzijn gelooft dat je werkelijk een maagbandoperatie ondergaat. Sommige cliënten vertellen dat ze na de hypnosesessies zelfs de neiging hebben om op te passen voor de ‘buikwonde’ na de ‘operatie’.

Wil je een virtuele maagband? Maak een afspraak met een van onze hypnosetherapeuten en start nu met afvallen. De kracht van hypnose leert je toegang krijgen tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Het pakket van de virtuele maagband bestaat uit 4 sessies.

Hypnose: niet alleen voor een virtuele maagband


Het therapeutische effect van hypnose is bewezen bij tal van andere klachten. Mensen die lijden aan angststoornissen, fobieën of een depressie worden succesvol behandeld met hypnotherapie. Ook personen die gebukt gaan onder een laag zelfbeeld en een gebrek aan zelfvertrouwen vinden baat bij therapie onder hypnose. Chronische pijn en tinnitus worden verminderd en draaglijker gemaakt door hypnotherapie. Hypnose is ook een middel om af te rekenen met slechte gewoonten en verslavingen, bijvoorbeeld roken. Meer en meer ziekenhuizen passen hypnose toe om patiënten geen pijn te laten voelen tijdens een ingreep.

Wens je meer te weten over de therapeutische toepassingen van hypnose en het ‘plaatsen’ van een virtuele maagband? Hypnose Zorg België verschaft je alle benodigde informatie over dit onderwerp. Ervaar zelf de geweldige kracht van hypnose en leer de technieken die nodig zijn om jezelf of een andere persoon onder hypnose te brengen. Niet alleen voor mensen die (te) dik zijn, maar ook voor personen met andere klachten is hypnotherapie een erg doeltreffende behandelmethode.  


Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Geen operatie

Maagband virtueel aanbrengen

Maagband virtueel aanbrengen

De nadelen van een fysische maagband treden uiteraard niet op bij cliënten die onder hypnose behandeld worden. Bij het ‘aanbrengen’ van een ‘hypnotische maagband’ is er geen chirurg of operatieteam nodig. Het is een hypnotherapeut die tijdens hypnosesessies het onderbewustzijn van de cliënt beïnvloedt, zodat het effect van een fysische maagband wordt bereikt.  Voor een virtuele maagband hypnose toepassen? Velen denken bij ‘hypnose’ alleen maar aan lachwekkende voorstellingen en showbusiness. Men stelt hypnoseshows al snel gelijk aan goochelshows met de nodige magie en hocus pocus. Gelukkig wordt hypnotherapie tegenwoordig wetenschappelijk erkend als een doeltreffende behandelmethode die wordt ingezet bij een groot aantal aandoeningen.

Lees ervaringen

Hypnose heeft niets magisch of bovennatuurlijks, maar is een heel natuurlijk proces. Het is niets meer of minder dan een toestand van diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning, waarbij je je sterk concentreert op je innerlijke gevoelens, gedachten en emoties. Hypnose kun je vergelijken met een diepe trance. Soms ben je zelf, zonder dat je het beseft, in een staat van lichte hypnose. Als bijvoorbeeld een film je zo sterk aangrijpt dat je volledig opgaat in het verhaal en je alles om je heen even vergeet, is je geest in een lichte hypnotische toestand. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de hersenactiviteit onder hypnose sterk vertraagt. Dit maakt een direct contact met je onderbewustzijn mogelijk en stelt je geest open voor invloeden, prikkels en nieuwe ideeën. Deze relatief gemakkelijke beïnvloeding van je onderbewuste maakt van hypnotherapie een geschikte behandelmethode voor tal van geestelijke en lichamelijke klachten. Mensen die bijvoorbeeld lijden aan depressie, burn-out, angsten, fobieën en chronische pijn vinden baat bij hypnotherapie.

Neem vrijblijvend contact op

Boek een je Sessie of Gratis Kennismakingsgesprek!

Ga naar de online agenda om meteen je sessie te boeken.

Wil je weten of een virtuele maagband iets voor jou is? Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismakingsgesprek.

whatsapp-chat button