"Het ‘plaatsen’ van een virtuele maagband gebeurt tijdens hypnosesessies, geleid door een hypnotherapeut"

Een virtuele maagband om af te vallen. Laat een hypnotische maagband ‘aanbrengen’ die hetzelfde effect heeft als een fysische maagband. Mensen met een ernstig overgewicht (obesitas) laten soms een maagband aanbrengen. Dit is een ingrijpende operatie, die ook vervelende bijwerkingen tot gevolg kan hebben. Het plaatsen van een ‘virtuele maagband’ onder hypnose komt meer en meer in de belangstelling.  Bij een hypnotische maagband is er geen sprake van een lichamelijke ingreep in een operatiezaal. Het ‘plaatsen’ van een virtuele maagband gebeurt tijdens hypnosesessies, geleid door een hypnotherapeut. Onder hypnose ‘programmeert’ de hypnotherapeut je onderbewustzijn zodanig dat je al bij een kleine hoeveelheid eten een voldaan gevoel krijgt. Je zal dan automatisch minder gaan eten en afvallen, wat precies het effect is dat je ook met een werkelijke fysische maagband bereikt.


Een hypnotische maagband aanbrengen

Het concept van een virtuele maagband werd in het begin van de jaren 2000 ontwikkeld in Spanje. Het was de Engelse hypnotherapeut Sheila Granger die het aanbrengen van een virtuele maagband veel bekendheid gaf bij het grote publiek. Je onderbewuste is onder hypnose erg ontvankelijk voor suggesties en maakt geen onderscheid tussen realiteit en fictie. De hypnotherapeut gebruikt deze eigenschap en beïnvloedt je geest zodanig dat je onderbewustzijn gelooft dat je werkelijk een maagbandoperatie ondergaat. Sommige cliënten vertellen dat ze na de hypnosesessies zelfs de neiging hebben om op te passen voor de ‘buikwond’ na de ‘operatie’.

Afspraak inplannen
Sessie 1 - Intake
In sessie 1 wordt een intakeformulier samen ingevuld en ga je je wegen. Je maakt afspraken waarin je je toewijding laat blijken. Tijdens het invullen wordt er uitgelegd wat we gaan doen. Na de intake en het gesprek zul je kennismaken met hypnose als voorbereiding op de volgende sessie waar de virtuele maagband geplaatst zal worden.
Sessie 2 - Plaatsen van de maagband
Ongeveer 1 week later sessie 2: Het onder hypnose plaatsen van de virtuele maagband. Na het plaatsen van de virtuele maagband krijg je een MP3 opname opgestuurd, deze audio opname moet je minimaal 30 dagen dagelijks af luisteren als extra ondersteuning. 
Sessie 3 - Finetunen
Ongeveer 1 week na sessie 2 volgt sessie 3: Je weegt je weer en ondergaat een hypnosesessie als aanvulling en ondersteuning om je virtuele maagband te finetunen indien nodig.
Sessie 4 - Wegen + persoonlijke sessie
Tussen de 10 en 14 dagen na sessie 3 volgt sessie 4: Wegen en een persoonlijk afgestemde hypnosesessie als aanvulling en extra ondersteuning om het beste uit de virtuele maagband te halen.
Sessie 5 - Optioneel
Een 5de  sessie is optioneel, kan nodig zijn om naar boven gekomen bijkomende zaken op te pakken en aan te pakken. Dit is doorgaans 4 tot 10 weken na sessie 4.
Hoe werkt het?

Wil je een virtuele maagband? Maak een afspraak met een van onze hypnosetherapeuten en start nu met afvallen. Met de kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Het pakket van de virtuele maagband bestaat uit 4 sessies.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, zul je vanzelf kleinere porties beginnen te eten en sneller verzadigd raken. Het effect van een virtuele maagband is dus hetzelfde als dit van een fysische maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen van een werkelijke maagband. Er is geen sprake van fysische klachten of herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnose maagband zo’n 4 à 5 hypnosesessies. Na afloop van de therapie is je onderbewustzijn ‘geherprogrammeerd’ en gaat je onderbewuste ervan uit dat er een werkelijke maagband is geplaatst. Al wat je lekker vindt mag je blijven eten, maar je zult sneller een voldaan gevoel krijgen en dus minder eten. De snelheid waarmee je afvalt na de hypnotherapie is natuurlijk bij iedereen verschillend. Door bijkomend te gaan sporten, raak je uiteraard nog sneller je overtollige kilo’s kwijt.

Afvallen met een virtuele maagband via hypnose!

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • 4 sessies sessies virtuele maagband
  • Sessie duurt 60- 90 minuten
  • Slechts 599 euro voor het totale pakket

Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Geen operatie

Maagband virtueel aanbrengen

Maagband virtueel aanbrengen

De nadelen van een fysische maagband treden uiteraard niet op bij cliënten die onder hypnose behandeld worden. Bij het ‘aanbrengen’ van een ‘hypnotische maagband’ is er geen chirurg of operatieteam nodig. Het is een hypnotherapeut die tijdens hypnosesessies het onderbewustzijn van de cliënt beïnvloedt, zodat het effect van een fysische maagband wordt bereikt.  Voor een virtuele maagband hypnose toepassen? Velen denken bij ‘hypnose’ alleen maar aan lachwekkende voorstellingen en showbusiness. Men stelt hypnoseshows al snel gelijk aan goochelshows met de nodige magie en hocus pocus. Gelukkig wordt hypnotherapie tegenwoordig wetenschappelijk erkend als een doeltreffende behandelmethode die wordt ingezet bij een groot aantal aandoeningen.

Lees ervaringen

Hypnose heeft niets magisch of bovennatuurlijks, maar is een heel natuurlijk proces. Het is niets meer of minder dan een toestand van diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning, waarbij je je sterk concentreert op je innerlijke gevoelens, gedachten en emoties. Hypnose kun je vergelijken met een diepe trance. Soms ben je zelf, zonder dat je het beseft, in een staat van lichte hypnose. Als bijvoorbeeld een film je zo sterk aangrijpt dat je volledig opgaat in het verhaal en je alles om je heen even vergeet, is je geest in een lichte hypnotische toestand. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de hersenactiviteit onder hypnose sterk vertraagt. Dit maakt een direct contact met je onderbewustzijn mogelijk en stelt je geest open voor invloeden, prikkels en nieuwe ideeën. Deze relatief gemakkelijke beïnvloeding van je onderbewuste maakt van hypnotherapie een geschikte behandelmethode voor tal van geestelijke en lichamelijke klachten. Mensen die bijvoorbeeld lijden aan depressie, burn-out, angsten, fobieën en chronische pijn vinden baat bij hypnotherapie.

Neem vrijblijvend contact op
Een hypnotische maagband aanbrengen

Een hypnotische maagband aanbrengen

Het concept van een virtuele maagband werd in het begin van de jaren 2000 ontwikkeld in Spanje. Het was de Engelse hypnotherapeut Sheila Granger die het aanbrengen van een virtuele maagband veel bekendheid gaf bij het grote publiek. Je onderbewuste is onder hypnose erg ontvankelijk voor suggesties en maakt geen onderscheid tussen realiteit en fictie. De hypnotherapeut gebruikt deze eigenschap en beïnvloedt je geest zodanig dat je onderbewustzijn gelooft dat je werkelijk een maagbandoperatie ondergaat. Sommige cliënten vertellen dat ze na de hypnosesessies zelfs de neiging hebben om op te passen voor de ‘buikwonde’ na de ‘operatie’.

Wil je een virtuele maagband? Maak een afspraak met een van onze hypnosetherapeuten en start nu met afvallen. De kracht van hypnose leert je toegang krijgen tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Het pakket van de virtuele maagband bestaat uit 4 sessies.

Hypnose: niet alleen voor een virtuele maagband


Het therapeutische effect van hypnose is bewezen bij tal van andere klachten. Mensen die lijden aan angststoornissen, fobieën of een depressie worden succesvol behandeld met hypnotherapie. Ook personen die gebukt gaan onder een laag zelfbeeld en een gebrek aan zelfvertrouwen vinden baat bij therapie onder hypnose. Chronische pijn en tinnitus worden verminderd en draaglijker gemaakt door hypnotherapie. Hypnose is ook een middel om af te rekenen met slechte gewoonten en verslavingen, bijvoorbeeld roken. Meer en meer ziekenhuizen passen hypnose toe om patiënten geen pijn te laten voelen tijdens een ingreep.

Wens je meer te weten over de therapeutische toepassingen van hypnose en het ‘plaatsen’ van een virtuele maagband? Hypnose Zorg België verschaft je alle benodigde informatie over dit onderwerp. Ervaar zelf de geweldige kracht van hypnose en leer de technieken die nodig zijn om jezelf of een andere persoon onder hypnose te brengen. Niet alleen voor mensen die (te) dik zijn, maar ook voor personen met andere klachten is hypnotherapie een erg doeltreffende behandelmethode.  


whatsapp-chat button