"Stoppen met roken via hypnose biedt een oplossing voor alle mensen die klaar zijn met de sigaretten en een rookvrij leven willen"

Overal in België proberen verstokte rokers elke dag opnieuw om definitief te stoppen met roken. Hypnose kan je daarbij helpen. Voor veel mensen is hypnose een verschijnsel dat thuishoort in de wereld van entertainment en goochelarij. De toneelhypnose die de meesten onder ons kennen, heeft echter weinig te maken met de therapeutische toepassingen van hypnose. Hypnotherapie is een behandelmethode waarmee cliënten succesvol behandeld worden voor een heleboel klachten. Via hypnose stoppen met roken? Dat is perfect mogelijk. 

Stoppen met roken: hypnose inzetten

  • Je krijgt toegang tot het 10-daagse online voorbereidingsprogramma
  • Na slechts 1 sessie een niet-roker
  • Alleen geschikt als je écht 100% zeker wil stoppen
  • Sessie duurt 90-120 minuten
  • Rookvrij bestaan pakket: 325 euro

Voorgoed stoppen met roken: hypnose toepassen

Het gebruik van hypnose om te stoppen met roken is een behandeling waarvoor je bij de meeste hypnotherapiepraktijken terecht kan. De methode is erg succesvol. Dat blijkt uit de getuigenissen van talloze cliënten die al na 1 hypnosesessie van hun sigaretten konden afblijven. Vaak waren dit cliënten die al op verschillende manieren hadden geprobeerd om het roken af te leren: met nicotinepleisters,  medicatie, acupunctuur, lasertherapie enzovoorts.  Er zijn tal van redenen om te stoppen met roken. Al tientallen jaren wijzen allerlei campagnes ons op de gevaren van roken. De vele schadelijke stoffen in sigaretten veroorzaken een hele rits lichamelijke aandoeningen, waaronder hart- en vaatziekten, diverse vormen van kanker en longaandoeningen. De werkzame stof in tabak, nicotine, brengt zowel lichamelijke als psychische effecten teweeg die verslavend werken. Bovendien kost roken geld, heel veel geld zelfs. De meeste hulpmiddelen om te stoppen met roken richten zich alleen op de lichamelijke afhankelijkheid van nicotine. Met hypnose wordt ook de psychische afhankelijkheid aangepakt.

Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Via hypnose stoppen met roken: hoe kan dat? 

Via hypnose stoppen met roken: hoe kan dat? 

Voor de meeste mensen is hypnose iets geheimzinnigs en raadselachtigs. Velen hebben er een beetje schrik van, want verlies je onder hypnose niet de controle over je eigen geest? Er is geen reden om schrik te hebben van hypnose. Het is een natuurlijk verschijnsel dat onlosmakelijk met de menselijke geest verbonden is. Het is helemaal niet zo dat je onder hypnose het bewustzijn verliest of dat iemand anders de controle over jouw eigen wil overneemt. Onder hypnose focus je je heel sterk op je innerlijke belevingswereld en is het vrij gemakkelijk om in contact te treden met je onderbewustzijn. Het is precies in je onderbewustzijn dat er zich ongewenste patronen en strategieën hebben gevormd die de oorzaak zijn van vele klachten en moeilijkheden in je leven. Rookverslaving is er daar één van.  

Afspraak inplannen

Lees ervaringen van anderen

De kern van hypnotherapie bestaat erin om ongewenste hinderlijke patronen en automatismen in je onderbewustzijn te vervangen door stimulerende, productieve en opbouwende patronen, strategieën en automatismen. Grijp je steeds naar een sigaret wanneer je gespannen bent of wanneer je je wilt concentreren? Dat is het gevolg van een vastgeroest patroon in je onderbewuste. Onder hypnose is het mogelijk om deze hardnekkige denkwijze uit je onderbewuste geest te bannen en te vervangen door een productief patroon. Volgens ervaringen is voor de meeste cliënten slechts 1 hypnosesessies nodig om je van het roken af te helpen. 

Ook resultaat boeken? Plan nu een sessie in
Hoe gaat het in zijn werk?
Plan je eerste afspraak bij een coach in de buurt of bij een coach waar jij je goed bij voelt. In de bevestigingsmail ontvang je een link naar het intakeformulier. Vul dit formulier digitaal in zodat de coach volledig op de hoogte is van jouw situatie. Zodra de coach het intakeformulier ontvangen heeft, zal hij/ zij (telefonisch) contact met je opnemen om af te stemmen of je écht klaar bent om te stoppen met roken. Wanneer blijkt dat dit nog niet het geval is, kan de afspraak worden verplaatst of geannuleerd. Tijdens de afspraak gaat de hypnotherapeut meteen aan de slag met de behandeling. Vervolgens ga je als niet-roker naar huis. In sommige gevallen is een extra sessie nodig om definitief niet-roker te zijn. Deze sessie is inbegrepen het Rookvrij Bestaan pakket.
Maakt het uit hoeveel ik rook?
Het maakt niet uit hoe lang of hoeveel je rookt. Wilskracht is niet nodig. De motivatie om te stoppen met roken en de bereidheid om in hypnose te gaan zijn voldoende. Je moet niet-roker willen zijn. Als je niet-roker wilt zijn, zul je in hypnose de suggesties om niet-roker te zijn aanvaarden. Als je die suggesties aanvaardt, zal je onderbewuste zich focussen op nieuwe gewoonte waardoor je behoefte naar een sigaret verdwijnt.
Investering
Roken kost geld en zelfs meer dan alleen geld. Het kost ook je gezondheid. Het roken van sigaretten, sigaren, pijp of shag kost bovendien steeds meer. De prijzen van tabak worden elk jaar wel een paar keer verhoogd. Voor de prijs van ongeveer 3 sloffen sigaretten ben je een niet-roker. De meest rokers hebben de hypnose sessie dan ook al na 1 maand terugverdiend. De investering voor het Rookvrij Bestaan pakket bedraagt 255 euro.
Kan ik het ook?
Ja, wie echt gemotiveerd is om niet-roker te zijn, heeft slechts één hypnose behandeling nodig. Motivatie is absoluut noodzakelijk. Elke methode zal falen als je niet echt gemotiveerd bent. Als je denkt: “ik wil het wel eens proberen' of je wordt gestuurd door iemand die vindt dat je moet stoppen, dan ben je er nog niet klaar voor. Je zult de suggesties tijdens de hypnose sessie niet accepteren en er niet echt klaar voor zijn om te niet-roker te zijn.
Voordat je een afspraak maakt, wees er zeker van dat je definitief een niet-roker wilt zijn. Als de hypnotherapeut je voorafgaand aan de hypnose sessie vraagt om alles wat je hebt dat met roken te maken heeft weg te gooien, zou je dat dan ook daadwerkelijk doen? Zo ja, dan ben je er klaar voor om definitief niet-roker te zijn.
De oplossing, in één hypnose sessie niet-roker zijn!

Wellicht ben je het echt moe om op deze ongezonde manier te leven en is het je nog steeds niet gelukt om definitief niet-roker te  zijn. Misschien heb je al heel wat verwoede pogingen gedaan om vervolgens na enkele dagen toch weer te beginnen. Wie probeert niet-roker te worden “op karakter”, heeft een slagingskans van 6%. Dit betekent dat één jaar na de startdatum 94 % weer rookt (de meeste zelfs binnen 14 dagen).

Dan zijn er de nicotinepleisters en kauwgoms. Deze hebben een iets grotere slagingskans en wel 13%. Dit betekent dat één jaar na de startdatum 87% weer rookt. Vervolgens is er ook de E-sigaret. Hier zijn nog weinig cijfers bekend over het effect van stoppen met behulp van de E-sigaret. Echter, net als bijna alle hulpmiddelen bij het stoppen met roken, zijn ze ontworpen en op de markt gebracht door sigarettenfabrikanten met als enige doel je te stimuleren om terug te vallen in hun oude gewoonte.

Deze methodes pakken de zaak verkeerd aan. Wie met de bewuste mind probeert het onderbewustzijn te veranderen, zal daar maar zelden in slagen. In het onderbewustzijn zit de kracht en oplossing om voor eens en altijd van slechte gewoonten en verslavingen af te komen. Begrijpelijk dat er zoveel rokers moedeloos worden na de zoveelste stoppoging. De oplossing, in één hypnose sessie niet-roker zijn!

Een hypnotherapeut van Hypnose Zorg België communiceert rechtstreeks met je onderbewuste en zorgt ervoor dat je rookgewoonte eens en voor altijd verdwijnt. Na één hypnose sessie zul je merken dat de behoefte naar een sigaret verdwenen is en je als niet-roker door het leven gaat.

Meer weten over stoppen met roken via hypnotherapie en hypnose?

Stoppen met roken? Hypnose is een van de doeltreffendste behandelingen. Hypnotherapie wordt echter ook ingezet bij tal andere problemen. Denk bijvoorbeeld aan klachten als overgewicht, eetstoornissen, depressie, stress, laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, chronische pijn enzovoorts. Wens je meer informatie over de therapeutische toepassingen van hypnose? Bel of mail Hypnose Zorg België.

Ben jij écht helemaal klaar met roker zijn en wil je snel stoppen? Boek dan een sessie bij een van onze hypnotherapeuten. Heb je vragen of wil je meer weten, neem gerust contact op.  

whatsapp-chat button