Hypnotherapie nagelbijten

Hypnotherapie nagelbijten

Nagelbijten: een erg vervelende gewoonte! Niet alleen veroorzaakt nagelbijten lelijke en te korte vingernagels, maar je loopt ook kans op ontstekingen en voortijdige slijtage van je tanden. Al vaak geprobeerd om te stoppen met nagelbijten? Er bestaat een heel succesvolle methode om deze hinderlijke gewoonte de rug toe te keren: hypnotherapie. Nagelbijten doe je wanneer je je verveelt, angstig bent of gespannen voelt. Diep in je onderbewuste zet een hinderlijk patroon jou ertoe aan om steeds opnieuw je nagels af te bijten. Het is echter perfect mogelijk om te stoppen met nagelbijten door hypnose.

Met hypnotherapie nagelbijten voorgoed afleren

Met hypnotherapie nagelbijten voorgoed afleren

De gevolgen van nagelbijten zijn ernstiger dan je verwacht. Je loopt rond met veel te korte en beschadigde nagels, maar er bestaat ook een risico op ernstige ontstekingen van de huid aan je vingertoppen. Bovendien komen bacteriën die zich onder je nagels hebben verzameld, in je mond terecht en veroorzaken daar mondinfecties. Als je nagellak gebruikt, krijg je schadelijke chemische stoffen in je mond. Bovendien is nagelbijten nefast voor je gebit: je voorste tanden slijten veel sneller af dan normaal.

Redenen genoeg dus om het nagelbijten een halt toe te roepen. Maar hoe? Nagelbijten is een hinderlijke gewoonte waarvan de oorzaak genesteld is in je onderbewustzijn. Heel wat dingen voer je automatisch uit, zonder na te denken.

Vanaf je kindertijd vormden er zich allerlei patronen, gewoonten en associaties in je onderbewustzijn. Die patronen hebben een enorme invloed op je dagelijkse handelingen, gedachten en emoties. Helaas nestelden er zich ook minder positieve patronen en associaties in je onderbewuste. Het ongewenste patroon om bij nervositeit, stress en verveling telkens je nagels af te bijten, is er daar één van. Om definitief te stoppen met nagelbijten, zou je dus in je onderbewustzijn moeten ‘duiken’ om daar de oorzaak van deze vervelende gewoonte aan te pakken. En daarvoor is hypnose een uitstekend hulpmiddel.
Maak een afspraak

Met hypnotherapie nagelbijten voorgoed afleren

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • Sessie duurt 60-90 minuten
  • 2-3 sessies tegen nagelbijten
  • Slechts 135 euro per sessie

Hoe kun je stoppen met nagelbijten door hypnose?

Hoe kun je stoppen met nagelbijten door hypnose?

Hypnose is niets meer of minder dan een vorm van diepe trance. Als je onder hypnose bent, concentreer je je zeer sterk op je innerlijke beleving, je gevoelens en gedachten binnenin je geest. Hypnose bezit een zeer nuttige eigenschap: in een toestand van trance treed je gemakkelijk in contact met je onderbewustzijn. In het dagelijkse leven schermt je bewuste geest jouw onderbewustzijn af, maar onder hypnose is het niet zo moeilijk om je onderbewuste sterk te beïnvloeden. Deze eigenschap vormt de basis van succesvolle hypnotherapie. Nagelbijten kun je voor eens en altijd afleren door in je onderbewustzijn een ongewenst patroon weg te werken, namelijk het patroon dat jou ertoe aanzet om in bepaalde situaties je nagels af te bijten.

Dit hinderlijke patroon kun je met de hulp van een hypnotherapeut of hypnosecoach vervangen door een positieve en opbouwende gewoonte, waarmee je een betere uitweg vindt voor gevoelens van nervositeit, angst of verveling.  Ben je je korte, lelijke en beschadigde nagels beu? Wacht niet te lang om te beginnen met hypnotherapie. Nagelbijten is een hardnekkige gewoonte, maar na enkele hypnosesessies ben je er meestal definitief van verlost.
Maak een afspraak

Hypnose Zorg Nederland: voor advies en afspraken

Hypnose Zorg Nederland: voor advies en afspraken

Zoek je in je buurt een centrum voor hypnotherapie? Nagelbijten, roken, alcoholverslaving, overmatig eten, fobieën, depressie enzovoorts: het zijn allemaal problemen die op een succesvolle manier behandeld worden met hypnotherapie. Bij Hypnose Zorg Nederland kun je terecht voor bijkomende informatie en voor een afspraak met een hypnotherapeut in jouw regio.

Afspraak inplannen

Boek je eerste afspraak of een gratis Kennismakingsgesprek! (ook online mogelijk)

Wil je weten of hypnotherapie bij jou past? Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismakingsgesprek. Samen in een gesprek van ongeveer 20 minuten bekijken we samen hoe wij jou optimaal kunnen helpen.

Online therapie: Tevens kun je bij hypnosezorg.nl terecht voor een online therapie sessie. Deze vorm van hypnotherapie is net zo waardevol als een face-to-face gesprek. Veilig en comfortabel vanuit je eigen huis. Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je gezondheid!

whatsapp-chat button