Wil je iets doen aan je snackgewoonte?

Eet je bij het ontbijt, de lunch en het diner zo gezond mogelijk, maar ben je toch 'verslaafd' aan je snacks? Zit je ‘s avonds voor de tv en kun je niet van die overheerlijke chocoladekoekjes of van de lekkere zoute chips afblijven? Jammer, want die overbodige snacks zorgen ervoor dat je al snel een paar kilo te zwaar weegt. En hoe gezond je maaltijden ook zijn, door de snacks en versnaperingen krijg je te veel suiker, te veel zout of te veel vetstoffen in je lijf. Wil je iets doen aan je snackgedrag? Het anti-snackpakket helpt je van deze gewoonte af!

Gratis kennismakingsgesprek
Anti-snackpakket op basis van hypnose

Anti-snackpakket op basis van hypnose

Of het nu om roken, nagelbijten, te veel eten of snacken gaat, van een slechte gewoonte of van een verslaving raak je niet zo gemakkelijk af. Probleem is dat tal van dergelijke gewoonten het gevolg zijn van vastgeroeste patronen in je onderbewustzijn. In je onderbewuste geest ontstaat er soms een associatie tussen een slechte gewoonte, bijvoorbeeld roken, snoepen of overdadig eten, en een weldadig geestelijk of lichamelijk gevoel.

Een lekkere zak chips of een hele doos koekjes opsmullen voor de tv pept je waarschijnlijk op. Eenmaal als een dergelijke associatie zich heeft ‘vastgezet’ in je onderbewuste, is het moeilijk om niet toe te geven aan de drang om te snacken. Het anti-snackpakket van Hypnose Zorg België is gebaseerd op hypnose. Met behulp van hypnose is het mogelijk om door te dringen tot je onderbewustzijn en daar ongewenste associaties te lijf te gaan.

Anti-Snack pakket

  • Last van die paar kilo teveel?
  • Na 2 sessies verlost van je snackgewoonte
  • Sessie duurt 60- 90 minuten
  • Boek het pakket voor slechts 325,- 

Doordringen tot je onderbewustzijn met hypnose

Doordringen tot je onderbewustzijn met hypnose

Je onderbewustzijn speelt in je dagelijkse leven een veel grotere rol dan je vermoedt. Meer dan 90% van je dagelijkse handelingen, overtuigingen en emoties wordt zelfs aangestuurd door je onderbewustzijn! Over het algemeen schermt je bewuste geest je onderbewustzijn zorgvuldig af. Hypnose is echter een uitstekend hulpmiddel om je onderbewustzijn te beïnvloeden.

Hypnose is een natuurlijk fenomeen, vergelijkbaar met een diepe vorm van trance. In een dergelijke toestand concentreert je geest zich uitsluitend op je innerlijke gedachten en gevoelens. Onder hypnose stelt je onderbewuste zich ook open voor suggesties en invloeden van buitenaf.  Van die eigenschap maken hypnotherapeuten dankbaar gebruik om een blijvende verandering teweeg te brengen in het onderbewustzijn van cliënten.

Afspraak inplannen
Maak een einde aan je snackgewoonte met het anti-snackpakket

Maak een einde aan je snackgewoonte met het anti-snackpakket

Het anti-snackpakket omvat twee hypnosesessies. Al vanaf de eerste sessie dring je onder begeleiding van een hypnotherapeut door tot je onderbewuste geest. De ongewenste patronen en associaties die leiden tot je 'snackverslaving', worden direct aangepakt. Je onderbewustzijn wordt ingeprent dat snacks helemaal niet zo lekker zijn als je altijd al had gedacht. Na de eerste sessie ervaren de meeste cliënten een verschil in hun houding ten opzichte van snacks.

Enige tijd later volgt de tweede sessie, die tot doel heeft om de ongewenste patronen en associaties voorgoed uit te schakelen en de nieuwe overtuigingen stevig te verankeren in je onderbewuste.

Afspraak maken

Meer informatie over het anti-snackpakket

Wens je extra informatie over het anti-snackpakket of over hypnotherapie in het algemeen? Hypnose Zorg België geeft je graag alle benodigde inlichtingen. Het is ook mogelijk om dadelijk een afspraak te maken met een hypnotherapeut bij jou in de buurt. Hypnose wordt eveneens succesvol toegepast bij andere klachten, zoals eetstoornissen, fobieën, depressie, slaapproblemen enzovoorts. Ervaar zelf de therapeutische werking van hypnose en raak definitief verlost van je snackverslaving!

Boek een Online Sessie of Gratis Kennismakingsgesprek!

Ook tijdens deze Corona situatie kun je bij hypnosezorg.nl terecht voor een online therapie sessie. Deze vorm van hypnotherapie is net zo waardevol als een face-to-face gesprek. Veilig en comfortabel vanuit je eigen huis. Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je gezondheid!

Wil je weten of hypnotherapie bij jou past? Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismakingsgesprek.

whatsapp-chat button