"Therapeuten behandelen met veel succes heel wat klachten en aandoeningen onder hypnose"

Stotteren is er één van. Diverse therapeuten en medische specialisten erkennen de kracht van hypnose. Stotteren is een probleem dat op een succesvolle manier behandeld wordt onder hypnose. Stotteren heeft vaak een psychische oorzaak, zoals sociale fobie of angst om in het openbaar te spreken. Dit zijn typische moeilijkheden die doeltreffend verholpen worden door hypnotherapie. Stotteren, eetstoornissen, angsten, verslavingen, stress, burn-out enzovoorts: voor al deze problemen vind je hulp bij een ervaren hypnotherapeut.

Stop stotteren met hypnose!

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • 2-3 sessies bij stotteren
  • Sessie duurt 60- 90 minuten
  • Slechts 135 euro per sessie

Een lastig probleem

Een lastig probleem

Uit statistieken blijkt dat ongeveer 1 op de 100 mensen stottert. Er zijn 2 soorten stotteraars: de open stotteraars, bij wie het probleem onmiddellijk opvalt, en de verborgen stotteraars. Deze laatste groep weet op een slimme manier het stotteren te omzeilen door doelbewust bepaalde moeilijke woorden niet uit te spreken. Toch vallen ook verborgen stotteraars af en toe door de mand. Ze ondervinden ook geen probleem als ze een liedje zingen. Velen beginnen te stotteren als ze in het openbaar tegen een grote groep mensen iets moeten zeggen. Dit bewijst dat stotteren vaak het gevolg is van stress of van sociale fobie. Beide oorzaken zijn goed te behandelen met hypnotherapie. Stotteren ontstaat dikwijls in de kindertijd. Gebeurtenissen waarbij je gedwongen werd om iets te zeggen wat je eigenlijk liever niet wilde zeggen, liggen soms aan de basis van stotteren.

Kom vrijblijvend in contact
Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Stotteren: hypnose neemt de oorzaak weg

Stotteren: hypnose neemt de oorzaak weg

Het gedrag van een mens wordt voor het overgrote deel bepaald door het onderbewustzijn. In je onderbewustzijn hebben zich sinds je kindertijd denkwijzen en overtuigingen genesteld die de rest van je leven een belangrijke rol blijven spelen. Angst om je belachelijk te maken, schrik om door anderen niet geaccepteerd of uitgelachen te worden, angstig zijn om iets te zeggen tegen je ouders of je leerkracht uit schrik voor straf.

Afspraak inplannen
Onder hypnose kan een therapeut de oorzaak van het probleem wegnemen

Onder hypnose kan een therapeut de oorzaak van het probleem wegnemen

Al deze verkeerde denkpatronen zetten zich op jonge leeftijd vast in je onderbewuste. Stel dat je in je kindertijd gedwongen werd om te zeggen dat een vriendje kattenkwaad had uitgehaald. Je wilde je vriendje helemaal niet verraden, maar toch dwongen anderen jou om dat te doen. Dergelijke gebeurtenissen worden opgeslagen in je onderbewuste en kunnen de oorzaak zijn van stotteren. Voor de rest van je leven voel je je onzeker wanneer je iets tegen een ander moet zeggen en daarom begin je te stotteren. Onder hypnose kan een therapeut de oorzaak van het probleem wegnemen.

Lees ervaringen

Met hypnotherapie stotteren en ander kwalen behandelen

Je onderbewustzijn is sterk beïnvloedbaar onder hypnose. De hypnotherapeut spoort de vastgeroeste denkpatronen en verkeerde overtuigingen op die aan de basis liggen van je stotterprobleem. De foutieve denkwijze dat anderen je niet accepteren en uitlachen, wordt vervangen door een positief en constructief denkpatroon. Je angst voor grote groepen mensen en voor vreemde personen wordt zo stilaan minder. Ook de onbewuste overtuiging dat je misschien iemand verraadt als je iets aan een ander vertelt, overwin je onder hypnose. Hypnotherapie helpt niet alleen bij personen die stotteren, maar ook bij cliënten met talrijke andere aandoeningen. Wil je meer van je stotteren af? Maak een afspraak met een van onze hypnosetherapeuten. De kracht van hypnose leert je toegang krijgen tot je eigen onderbewustzijn om je stotteren aan te pakken. Vaak zijn 2 of 3 sessies al voldoende.

whatsapp-chat button