"Afvallen onder hypnose biedt een oplossing voor mensen bij wie elk soort dieet lijkt te falen"

Door hypnose afvallen? Het is zeker niet het eerste waar je aan denkt wanneer je je overtollige kilo’s kwijt wilt. Mensen die kampen met overgewicht, volgen vaak het ene dieet na het andere, meestal zonder veel succes. Velen hervallen al snel in dezelfde slechte eetgewoonten, waarna de kilo’s er terug aanvliegen. Door hypnose afvallen is een totaal andere benadering, waarbij men rekening houdt met de enorme invloed van het onderbewustzijn op het doen en laten van een mens. Afvallen onder hypnose: het is haalbaar voor iedereen.

Welk pakket past bij jou?

Maagband virtueel aanbrengen

Anti-Snackpakket (3-5 kilo)


 • 3-5 kilo kilo afvallen?
 • Zijn je maaltijden gezond?
 • Maar blijf je snacken?
 • Wil je graag overtollige kilo's kwijt?

Dan is ons anti-snackpakket voor jou een perfecte oplossing! Tijdens een hypnosesessie gaan we in je onderbewuste op zoek naar de onderliggende patronen en associaties die jouw snackgewoonte veroorzaken. Stop met snacken en start met afvallen!

 Lees meer »  
Een hypnotische maagband aanbrengen

Afslank & Lifestylepakket (5-15 kilo)


 • Minder dan 15 kilo overgewicht?
 • Kom je na elk dieet weer aan?
 • Wil jij je levensstijl veranderen?
 • Eet jij uit verveling of na een zware dag?

Het pakket is ontwikkeld om met behulp van hypnosesessies je gedrag ten opzichte van eten en bewegen te veranderen. Dankzij een gezondere levensstijl val je op een natuurlijke manier af en behoud je je streefgewicht, zonder een streng dieet.

 Lees meer »  
Een hypnotische maagband aanbrengen

Virtuele Maagband (15+ kilo)


 • Meer dan 15 kilo overgewicht?
 • Raak jij niet snel verzadigd?
 • Blijf je in je hoofd bezig met eten?
 • Lastig om gezonde keuzes te maken?

Dan kunnen we jou helpen met ons Virtuele Maagbandpakket. Onder hypnose prenten we jouw onderbewuste in dat er een maagband om je maag is geplaatst, waardoor je vanzelf minder gaat eten en op een natuurlijke wijze gewicht verliest.

 Lees meer »  

Afslanken met Hypnose iets voor jou? Doe de test!

Wil je weten of hypnotherapie bij jou past?  Of welke behandelmethode het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie? Wijn ondersteunen jou om op een duurzame wijze je afslank-doel te halen en een blijvende nieuwe leefstijl te creëren.
Zet een eerste stap en doe de gratis test! Het is mogelijk om  vrijblijvend met een onze therapeuten de resultaten te bespreken.


Door hypnose afvallen, hoe kan dat?

Afvallen bereik je met een combinatie van minder eten, gezonder voedsel en meer bewegen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In de meeste dieetprogramma’s vergeet men helaas één belangrijke factor: de menselijke geest. De invloed van de menselijke geest op al ons doen en laten is enorm. Hoe je jezelf ziet, waartoe je je in staat acht, wat je denkt aan te kunnen: het wordt allemaal bepaald door je geest. De diepe oorzaak van overgewicht is vaak te vinden in het menselijke onderbewustzijn. Als je jezelf niet goed in je vel voelt, kan lekker en veel eten je onmiddellijk oppeppen. De gewoonte om (te) veel te eten telkens wanneer je je ‘down’ voelt, zet zich vast in je onderbewustzijn. Dergelijke gewoonten ontstaan in veel gevallen al in je kindertijd. Deze onbewuste denkpatronen zijn dikwijls de oorzaak van het mislukken van een dieet. Onder hypnose is het mogelijk om tot je onderbewustzijn door te dringen, deze vastgeroeste denkpatronen bloot te leggen en te veranderen. Zo wordt afvallen door hypnose mogelijk.

Ook resultaat boeken? Plan nu een sessie in

Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Lees ervaringen van anderen

Afvallen met hypnose: vastgeroeste patronen doorbreken

Afvallen met hypnose: vastgeroeste patronen doorbreken

Velen roepen de hulp in van een therapeut of een coach om hen te helpen afvallen. Hypnotherapeuten gebruiken doelbewust hypnose tijdens de behandeling om hun cliënt zo goed mogelijk te helpen. Bij hypnotherapie wordt je onderbewustzijn beïnvloed. Het is bewezen dat 95% van het menselijk gedrag en emoties worden bepaald door je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is gemakkelijk toegankelijk en staat open voor verandering tijdens een hypnosesessie.
Vastgeroeste denkpatronen, diepgewortelde gewoonten en verdrongen emoties die er telkens opnieuw de oorzaak van zijn dat je niet van je slechte eetgewoonten afraakt, kunnen op deze manier drastisch aangepakt worden. Onder hypnose helpt een hypnotherapeut je om als het ware een nieuw ‘softwareprogramma’ te installeren in je geest. Hierdoor ben je in staat om in je onderbewustzijn een andere relatie met eten op te bouwen. Na een succesvolle hypnotherapie ga je niet meer ‘automatisch’ eten omdat je je slecht voelt, maar alleen omdat je écht honger hebt.

Afspraak inplannen

Wat is hypnose eigenlijk? Laat ons eerst even stilstaan bij de vraag wat hypnose eigenlijk is. ‘Hypnose’ roept bij velen het (verkeerde) beeld op van spectaculaire shows, waar een of andere ‘magiër’ toeschouwers uit het publiek hypnotiseert en allerlei gekke dingen laat zeggen en doen. In werkelijkheid is hypnose een middel om in een diepe trance te komen waarbij je je concentreert op je innerlijke belevingswereld. De gehypnotiseerde persoon is volledig bij bewustzijn, maar verkeert in een staat van diepe ontspanning. Tijdens deze diepe ontspanning is de gehypnotiseerde erg ontvankelijk voor beïnvloeding en stimuli. Het onderbewustzijn kan onder hypnose direct benaderd worden en neemt boodschappen heel gemakkelijk aan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onder hypnose de hersenactiviteit vertraagt, waardoor de menselijke geest meer openstaat en ontvankelijk is voor nieuwe ideeën en opvattingen. 

Lees ervaringen

Een hypnotherapeut kan hiervan handig gebruikmaken om een verandering in de onbewuste denkpatronen van zijn cliënt teweeg te brengen. Zo kan hypnose ingezet worden om angsten te verminderen, pijn draaglijker te maken, spanningen weg te nemen en slechte gewoonten af te leren. In tegenstelling tot wat hypnoseshows ons doen geloven, is er niets geheimzinnigs of zweverigs aan hypnose. Een therapeut die hypnose gebruikt, is geen ‘tovenaar’ of bezit geen paranormale gaven. Een hypnotherapeut past alleen bepaalde technieken toe om zijn cliënt in een diepe trance te krijgen en daarmee zijn onderbewustzijn te beïnvloeden. In feite kan vrijwel iedereen deze technieken aanleren en dus anderen of zichzelf onder hypnose brengen. Een trance is overigens ook een heel natuurlijk proces. Iedereen raakt weleens ongewild in een ‘trance’, bijvoorbeeld wanneer je je concentreert op een spannend boek en je niet doorhebt dat er iemand je kamer is binnengekomen.

Geschat wordt dat meer dan 50% van de Belgiëse bevolking kampt met overgewicht. Bij ruim 10% van de Belgiëers is er sprake van ernstig overgewicht, ook wel obesitas genoemd. Overgewicht wordt een steeds groter probleem, niet alleen in België maar over heel de wereld. Geschat wordt dat meer dan 50% van de Belgiëse bevolking kampt met overgewicht. Bij ruim 10% van de Belgiëers is er sprake van ernstig overgewicht, ook wel obesitas genoemd. Overgewicht brengt ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee. Uit wetenschappelijke studies blijkt dat een te hoog gewicht het risico op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes type 2 en kanker aanzienlijk doet stijgen. Bovendien hebben overgewicht en obesitas een niet te onderschatten psychische invloed op een mens.

Al na enkele sessie resultaat

Meer weten over afvallen, hypnose en hypnotherapie?

Bij Hypnose Zorg België kun je terecht voor de beste hypnotherapie. Maak een afspraak met een van onze hypnosetherapeuten en start nu met afvallen. De kracht van hypnose leert je toegang krijgen tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Vaak zijn 3 of 4 sessies al voldoende. 

whatsapp-chat button