Hypnose Sint-Niklaas

Hypnose, in Sint-Niklaas en in andere Vlaamse gemeenten, boezemt sommige mensen angst in. Hypnose lijkt iets raadselachtigs en geheimzinnigs. Sommigen vrezen dat iemand anders hun geest ‘overneemt’, dat ze gekke dingen gaan doen tegen hun eigen wil, hun bewustzijn verliezen, blijven ‘hangen’ in hypnose, enzovoorts. Dat vertekende en foutieve beeld over hypnose is afkomstig van veelbekeken shows en televisieoptredens met hypnotiseurs.  Het werkelijke verschijnsel hypnose is helemaal niet geheimzinnig of angstaanjagend.

Je kunt hypnose nog het best vergelijken met een toestand van diepe trance, waarin je je enorm concentreert op je innerlijke gevoelens en gedachten. Het fenomeen hypnose trekt de laatste jaren sterk de aandacht van therapeuten en medische specialisten. Waarom? Omdat hypnose met veel succes wordt toegepast bij de behandeling van diverse klachten, een behandelvorm die men ‘hypnotherapie’ noemt. Woon je in de regio Sint-Niklaas en ervaar je problemen zoals faalangst, fobieën, rookverslaving, eetstoornissen, overgewicht, slapeloosheid, depressie? Laat je helpen met hypnotherapie en hypnose in Sint-Niklaas!

Bekijk toepassingen

Jouw problemen aanpakken met hypnose Sint-Niklaas

Hoe kan hypnose jouw steeds weerkerende mentale of fysieke problemen verhelpen? Het antwoord schuilt in je onderbewustzijn. Onder hypnose ben je namelijk in staat om je onderbewustzijn rechtstreeks aan te spreken. Geloof het of niet, maar je onderbewuste speelt een veel belangrijker rol in je leven dan je vermoedt. Meer dan 90% van je gedrag en je emoties worden zelfs bepaald door je onderbewustzijn. Sinds je geboorte nestelen er zich gewoonten, verbanden en patronen in je onderbewuste geest. De meeste daarvan helpen je om zonder er bij na te denken de juiste handelingen te verrichten of om ‘automatisch’ op een correcte manier te reageren.

Helaas zitten er ook patronen en associaties in je onderbewustzijn die ronduit belemmerend en hinderlijk zijn. Zo kan je onderbewuste bijvoorbeeld hinderlijke associaties maken tussen vliegen en een ernstig gevaar om neer te storten (bij vliegangst) of tussen het roken van een sigaret en het verkrijgen van een ontspannen gevoel (bij rookverslaving). Veel van de aanhoudende klachten die je ervaart vinden hun oorsprong in je onderbewustzijn.  Hypnotherapie in Sint-Niklaas en andere plaatsen is erop gericht om die beperkende verbanden en patronen in je onderbewuste geest te ontdekken en weg te werken.  

Hypnotherapie Sint-Niklaas: je onderbewustzijn rechtstreeks aanspreken

Hypnotherapie Sint-Niklaas: je onderbewustzijn rechtstreeks aanspreken

Je onderbewuste is heel vatbaar voor nieuwe ideeën en suggesties wanneer je onder hypnose bent. Hypnose is hét hulpmiddel bij uitstek om in direct contact te treden met je onderbewuste en op zoek te gaan naar de belemmerende factoren die jouw klachten veroorzaken. Met de hulp van een hypnotherapeut kun je die beperkende patronen en verbanden wegwerken en vervangen door constructieve patronen, die je leven op een positieve manier beïnvloeden. Vergelijk heel dit proces met het installeren van nieuwe, verbeterde software op de harde schijf van een computer.

Afspraak inplannen

Afspraak hypnose Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een centrum voor hypnotherapie in Sint-Niklaas? Laat Hypnose Zorg België jou helpen! Via ons platform kun je een afspraak maken met een van onze aangesloten hypnotherapeuten en hypnosecoaches in de regio Sint-Niklaas. Als je nog met vragen zit of meer duidelijkheid wil over wat hypnose voor jou kan betekenen, aarzel niet om Hypnose Zorg België te contacteren voor meer informatie.
Maak een afspraak

whatsapp-chat button