Hypnose Roeselare

Hoe raak je van aanhoudende klachten verlost met hypnose? Roeselare, Oostende, Gent, Antwerpen, Leuven en nog vele andere Vlaamse steden kennen een duidelijke toename van centra voor hypnotherapie. Roeselare, net als overige Vlaamse gemeenten, telt heel wat mensen die kampen met vervelende en hardnekkige lichamelijke of geestelijke problemen. Denk aan klachten als slapeloosheid, gespannenheid, een laag zelfbeeld, irrationele angsten en fobieën, verslavingen, eetstoornissen en overgewicht.

Velen nemen hun toevlucht tot allerlei medicatie, doktersbezoeken en zelfs opnames in ziekenhuizen of in gespecialiseerde instellingen. De medische wetenschap boekte de laatste tientallen jaren veel vooruitgang op diverse domeinen, maar biedt vaak geen afdoende oplossing voor hardnekkige persoonlijke problemen. Gelukkig erkennen medische specialisten meer en meer de therapeutische toepassingen van hypnose. Hypnose in Roeselare en in heel België raakt stilaan verlost van haar ‘showimago’ en groeit uit tot een volwaardige behandelmethode.

Bekijk toepassingen

Hypnose Roeselare: geen show, maar succesrijke therapie

Maak je geen zorgen wanneer je een afspraak maakt voor hypnotherapie in Roeselare. De hypnotherapeut neemt heus geen bezit van jouw geest, je verliest niet de controle over jouw daden en je doet geen dingen tegen je wil. Je hoeft er ook niet voor te vrezen om te blijven ‘hangen’ in een hypnotische toestand. Vergeet de beelden van hypnoseshows waar gehypnotiseerde mensen allerlei lachwekkende dingen doen op vraag van een hypnotiseur.

Bij hypnotherapie brengt een vakkundige hypnotherapeut jou met bepaalde methoden in een staat van hypnose. Dat is een andere bewustzijnstoestand, waarbij je geest zich helemaal concentreert op je innerlijke belevingswereld. Jouw onderbewustzijn is op dat ogenblik heel erg beïnvloedbaar en staat volledig open voor nieuwe ideeën en suggesties. Daarvan kun je, onder begeleiding van je hypnotherapeut, gebruikmaken om ‘orde op zaken te stellen’ in je onderbewuste. Het is immers in je onderbewustzijn dat de oorzaken liggen van je angsten, fobieën, verslavingen, gebrek aan zelfvertrouwen enzovoorts. 

Beperkende gewoonten en patronen doorbreken met hypnotherapie Roeselare

Beperkende gewoonten en patronen doorbreken met hypnotherapie Roeselare

In het onderbewustzijn van elk mens schuilen een heleboel patronen, gewoonten en associaties die een belangrijke invloed uitoefenen op je gedrag en je gevoelens. Niet alle gewoonten en associaties zijn even productief voor je dagelijks bestaan. Sommige ervan ondermijnen je gezondheid, verhinderen je persoonlijke ontwikkeling of beperken je in je dagelijkse activiteiten. Voorbeelden zijn er legio: een fobie voor spinnen ontstaat bijvoorbeeld uit een onderbewuste associatie tussen spinnen en acuut gevaar.

Als je onderbewustzijn een verband legt tussen veel eten en je mentaal gelukkig voelen, leidt dit vaak tot een eetverslaving. Ook de dieperliggende oorzaken van een depressie, burn-out, gebrek aan zelfvertrouwen en laag zelfbeeld zijn meestal belemmerende patronen en associaties die zich genesteld hebben in je onderbewustzijn. Onder hypnose ben je in staat om in contact te treden met je onderbewustzijn en daar de hinderlijke gewoonten, patronen en associaties op te sporen en te veranderen. Omdat je de ware oorzaak van je problemen wegneemt, ervaar je in de meeste gevallen al na enkele hypnosesessies een duidelijke vermindering van je klachten. 

Afspraak inplannen

Afspraak hypnose Roeselare en omgeving

Woon je in de regio Roeselare en wil je je laten behandelen door een hypnotherapeut dicht bij huis? Maak een afspraak voor hypnose Roeselare via ons platform Hypnose Zorg België. Wij beantwoorden graag al je vragen over de therapeutische toepassingen van hypnose. Blijf niet rondlopen met hardnekkige problemen, maar profiteer van de helende werking van hypnose.
Maak een afspraak

whatsapp-chat button