Hypnose regio Aarschot

Vele mensen beschouwen hypnose nog steeds als een onderwerp voor een show of als een soort kermisattractie. Wist je echter dat hypnose de laatste tientallen jaren steeds meer toegepast wordt als behandelmethode? Hypnose, in Aarschot en in andere locaties in België, groeit uit tot een volwaardige en succesvolle therapie. Tal van personen profiteren van doeltreffende behandelsessies onder hypnose. Aarschot en een hoop andere steden in België kennen een enorme toename van het aantal hypnosecentra. Lees verder hoe hypnotherapie in Aarschot jouw aanhoudende klachten kan verhelpen.

Hypnose in regio Aarschot: therapie die invloed heeft op je onderbewustzijn

Hypnose in regio Aarschot: therapie die invloed heeft op je onderbewustzijn

Helaas gaan mensen veel te lang gebukt onder steeds terugkerende klachten, slechte gewoonten en vastgeroeste patronen. Voor sommige gezondheidsproblemen, zowel geestelijk als lichamelijk, lijkt de reguliere medische wetenschap geen afdoende oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aan verslavingen, onrealistische angsten en voortdurende stress. De Amerikaanse psychiater Milton Erickson legde in de jaren 50 van de vorige eeuw de basis van een effectieve behandelmethode waarin hypnose werd toegepast.

Vanaf dat ogenblik kwam hypnose in de belangstelling bij onderzoekers en medische specialisten. Hypnose blijkt een doeltreffend hulpmiddel om tot het onderbewustzijn van een mens door te dringen en bepaalde patronen en associaties in het onderbewuste te veranderen. Deze eigenschap vormt de basis van hypnotherapie, in Aarschot en in hypnosecentra overal ter wereld.  

Bekijk toepassingen van hypnose

Belemmerende associaties en patronen in je onderbewustzijn aanpakken met hypnotherapie

Tal van hardnekkige persoonlijke problemen waar je mee kampt, zijn te wijten aan vastgeroeste patronen en negatieve associaties die zich al heel je leven nestelen in je onderbewustzijn. Uit onderzoek blijkt dat zowat 90% van al je daden en gedragingen zijn ingegeven door je onderbewuste. Een duidelijk voorbeeld is een fobie: een extreme en onrealistische angst voor bepaalde situaties of zaken. Een fobie is het gevolg van een hardnekkige associatie die je onderbewuste geest maakt tussen het betrokken onderwerp en extreem gevaar. Hypnotherapie kan helpen om deze associaties in je onderbewustzijn te verminderen.

Onbewuste patronen doorbreken met hypnose in regio Aarschot

Onbewuste patronen doorbreken met hypnose in regio Aarschot

Hypnose lijkt een geheimzinnig verschijnsel, maar is in werkelijkheid een zuiver natuurlijk fenomeen dat al duizenden jaren bekend is. Hypnose komt neer op een vorm van diepe trance. Zo’n trance heb je zelf ongetwijfeld al meer dan eens ervaren zonder dat je het zelf besefte. Je bent wel eens aan het dagdromen of extreem verdiept in een spannend boek, zodat je niet doorhebt wat er in je omgeving gebeurt. Op zo’n ogenblik ontspant je geest zich en concentreer je je volledig op je innerlijke belevingswereld. Tijdens zo’n trance is je onderbewustzijn heel vatbaar voor beïnvloeding. Onder hypnose is het mogelijk om vastgeroeste en belemmerende patronen en associaties in je onderbewustzijn te vervangen door productievere patronen. Een vakbekwaam hypnotherapeut begeleidt jou in dat proces.

Afspraak inplannen

Maak een afspraak voor hypnotherapie Aarschot

Woon je in de omgeving van Aarschot en wil je zelf ook profiteren van de genezende kracht van hypnose? Maak via Hypnose Zorg België een afspraak voor hypnose in Aarschot of omgeving. Wij geven je graag alle informatie over hypnose en hypnotherapie bij jou in de buurt.
Maak een afspraak

whatsapp-chat button