Online programma ‘Boost je zelfvertrouwen met hypnose’
Na 21 dagen voor EENS en voor ALTIJD ZELFVERZEKERD

Online programma ‘Boost je zelfvertrouwen met hypnose’

Iedereen ervaart wel eens onzekerheid of faalangst, maar jij struggelt er echt mee. Je gebrek aan zelfvertrouwen voelt hinderlijk en remt zelfs jouw groei.
Maar gelukkig kunnen we onze beperkende overtuigingen die een laag zelfvertrouwen te veroorzaken elimineren. Niemand wordt geboren met een gebrek aan zelfvertrouwen. Deze belemmerende gedachten en overtuigingen zijn door de jaren heen ontstaan en zitten vastgeroest in je onderbewustzijn. Met hypnose werk je direct met je onderbewustzijn om deze innerlijke gedachten en emoties te herprogrammeren. Je vindt in ons online programma samen met professionals de oorsprong van je gebrek aan zelfvertrouwen, lost deze op en geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Deze boost in zelfvertrouwen verzekert jou VOOR EENS en ALTIJD meer succes in werk, school, relaties en in elk ander vlak van je leven.

DE INHOUD VAN DIT SUCCESVOLLE PROGRAMMA

Meld je aan en ontdek

Tijdens het 21-daagse Boost je zelfvertrouwen met hypnose programma:
✅ Ontdek je de bewezen (hypnose)technieken om per direct afscheid te nemen van je laag zelfbeeld;
✅ Bekijk je 14 powervideos van Milan Somers - Mental en Hypnose Powercoach;
✅ Ervaar je een thuissessie regressie;
✅ Luister je dagelijks 1 hypnose audio dagelijks  zodat je al je blokkades wegneemt en je zelfvertrouwen volledig tot uiting laat komen;
✅ Werk je letterlijk aan jezelf met de Power Gids;
✅ Stel je al je vragen aan onze professionals;
💰 Ontvang NU TIJDELIJK maar liefst 46% KORTING met de code: HZBJZ-70  ➡️ Bestel het programma hier en vul je kortingscode in.

Waarom met Hypnose?

Waarom met Hypnose?

Hypnose is niets anders dan een zeer ontspannen mentale toestand waarin je meer toegang krijgt tot je onderbewustzijn

Leuk, maar wat heeft dit te maken met mijn zelfvertrouwen?
Uit onderzoek blijkt dat 95% van wat je doet, wordt gestuurd door jouw onderbewustzijn (Lipton, 2005). Hypnose is dé manier om bij je onderbewustzijn te komen, je kunt vanuit hier dus gaan sturen en negatieve patronen omzetten in positieve patronen.
 Als gevolg hiervan ben je in staat om je zelfvertrouwen en eigenwaarde van binnenuit op te bouwen en snel nieuwe denk- en emotionele patronen eigen te maken VOOR ALTIJD.

Het grote voordeel van hypnose is dus dat je niet alleen je mindset verandert, maar ook je zelfvertrouwen blijvend verhoogd.

Ervaringen van anderen

Zij gingen je voor - met succes

Wat levert het programma mij op?

In het kort: 21 dagen lang een powershot voor je zelfvertrouwen vanuit jezelf.
Dit programma geeft jou de bewezen technieken om je gedrag te sturen en belemmerende patronen te elimineren. Je krijgt de krachtigste tool in handen om meer zelfvertrouwen & moed te creëren.

Na 21 dagen voel je je:
- sterker;
- energieker;
- zelfbewuster
- ervaar je meer zelfvertrouwen.

Na 21 dagen kun je:
- je innerlijke criticus tackelen 
- persoonlijke doelen stellen
- je innerlijke kompas uitzetten en koers houden
- grenzen stellen
- je basisbehoeften benoemen en er naar leven

Start met je zeker voelen - Meld je nu aan
"Voor wie?"
Ons Boost je zelfvertrouwen met Hypnose programma is geschikt voor iedereen die wilt werken aan zijn of haar zelfvertrouwen. Je begrijpt dat de boost er niet van zelf komt, en je wilt er graag – met professionele begeleiding – aan werken.
Wie is jouw professionele hypnocoach?

Wie is jouw professionele hypnocoach?

Dat is niemand minder dan no-nonsense zingevingsmentor en hypnosecoach Milan Somers.
Milan Somers werkt internationaal met leiders op het gebied van business, politiek, topsport en maatschappelijke leiders. Gestuwd door een krachtige, innerlijke drijfveer, zet hij mensen aan tot topprestaties in hun vakgebied. Elke keer zien we dat zijn coaching andere helpt om zich zelfverzekerd te voelen en minder te twijfelen. Duizenden mensen zijn gemotiveerd en geholpen, nu krijg jij de unieke kans om het binnen 21 dagen te leren!


“Ik leer jou je eigen acties, gedachtes en emoties aan te sturen en in te zetten!”

Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Hoeveel tijd ben ik er per dag mee bezig?
Je kan dit programma op je eigen tempo uitvoeren. Indien je gebruik maakt van al het lesmateriaal zul je per dag ongeveer 25 - 40 minuten bezig zijn. Het belangrijkste is dat je elke dag de dagelijkse audio luistert.
Hoelang duurt het programma?
Het programma duurt 21 dagen.
Wat is zelfhypnose?
Onze mind is zo buitengewoon en complex dat zelfhypnose de niveaus bereikt waar onze bewuste mind gewoon geen toegang toe heeft. Een verandering teweegbrengen op kernniveau dus.  Zelfhypnose is zeer effectief.

Omdat hypnose een natuurlijk fenomeen is, kan iedereen zelfhypnose leren toepassen en ondergaan. Een groot voordeel van zelfhypnose is bovendien dat het direct toepasbaar is en meermaals per dag – telkens wanneer daartoe de behoefte bestaat – kan worden gebruikt.

Dit is niet te verwarren met jezelf positieve suggesties geven door middel van een zelf opgewekte hypnotische toestand. De zelfhypnose-audio's van Milan Somers zijn zorgvuldig vervaardigd en gecreëerd en zijn speciaal ontworpen om je te helpen je onzekerheid te overwinnen en als krachtig persoon met zelfvertrouwen door het leven te gaan. Je kunt er op je eigen gemak naar luisteren.
Is zelfhypnose veilig?
Zelfhypnose is volkomen natuurlijk en veilig. Als je ooit merkt dat je in je auto op de automatische piloot rijdt of in een trance-achtige staat bent terwijl je tv kijkt, ben je in een staat van hypnose geraakt.

De Hypnose Zorg zelfhypnose-audio's en het programma zijn door expert Milan Somers ontworpen en opgenomen om nieuwe, krachtige, positieve overtuigingen met betrekking tot zeflvertrouwen te installeren.

Je hebt altijd de controle wanneer je je audio gebruikt, en je zult gewoon ontspannen in een staat van verhoogde controle zijn. Hoe meer je oefent met het gebruik van je hypnose-audio, hoe meer je in staat zult zijn om niet alleen angsten en blokkades op te heffen, maar ook de exacte gewoonten en gedragingen die je in je leven wilt hebben ten aanzien van je zelfbeeld en zelfvertrouwen te implementeren.

Na het downloaden raden we je aan de video te bekijken en de tips te lezen in de module 'Hoe haal je het meeste uit je cursus'.
Hoe haal ik het maximale uit het programma?
Je bent misschien op deze pagina beland omdat je het gewoon zat bent om alles te proberen, en niets anders heeft gewerkt, en je bent nu helemaal klaar voor verandering.

Het goede nieuws met deze frustratie en het verlangen om te veranderen, is dat je de verandering echt moet willen om hypnose effectief en transformerend te laten zijn. Daarom, hoe sterker je wil is, hoe meer het gaandeweg werkelijk wordt gedurende het proces.

Mensen kunnen binnen de eerste 21 dagen resultaten gaan ervaren, dus zorg ervoor dat je elke dag naar de audio luistert om het maximale effect te hebben.

Onze geest leert door herhaling, dus als je gedurende 21 dagen herhaaldelijk naar je download luistert, zul je veel betere resultaten opmerken. Als we bijvoorbeeld een gezond, fit lichaam willen, verwachten we niet direct resultaat na een dag trainen in de sportschool. Je mind is hetzelfde - je herprogrammeerd hem alsof je mind in de sportschool is en installeert je nieuwe gedrag op de juiste manier in je onderbewustzijn.

Tijdens je hypnose-audio wordt je mind ook opgewonden en ontvankelijk voor verandering, wat betekent dat je geest gemakkelijker nieuwe gewoonten kan accepteren.
Wat kost het?
Zie het niet zo zeer als kosten, maar als investering. Dit programma is een efficiënte & effectieve manier om je zelfvertrouwen te boosten. De prijs van het reguliere programma is €149,- en van het plusprogramma €219,-. Het verschil zit hem in de live 1-op-1 sessie die je bij het plusprogramma krijgt. Of je het programma nu vanuit je opleidingsbudget, werkgeversbijdrage of uit eigen zak betaalt. Deze investering blijft je hele leven rendement opleveren.
Veelgestelde vragen

Heb je ooit geprobeerd een gewoonte te veranderen met de sterkste wilskracht ter wereld, om een week later te ontdekken dat je  bent teruggevallen in hetzelfde oude gedragspatroon?
Hypnose werkt door de oorzaak aan te pakken - op een dieperliggend niveau. om specifiek in je onderbewustzijn te herprogrammeren en je gewoonten of gedrag voorgoed te veranderen.

Meld je aan of stel je vraag

Start nu aan het Boost je zelfvertrouwen met hypnose programma en geef je zelfvertrouwen een megaboost! Het resultaat zal je versteld doen staan.
Twijfel je nog of wens je meer informatie te verkrijgen? Neem vandaag nog contact op en we voorzien je vrijblijvend van alle nodige informatie. Ook maken we desgewenst direct een afspraak met een professional die je kan helpen bij je keuze.whatsapp-chat button